Az oldalon cookie-kat és a Google Analytics szolgáltatását használjuk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk a honlapunkon.

Ha kikapcsolja a cookie-kat, annak hatása lehet az oldal működésére. A beállításokat bármikor megváltoztathatja, kérjük ezzel kapcsolatban nézze meg a böngésző információkat, vagy a segítség oldalt.

Ki jár hozzánk és miért?
A Kung-fu nem csak az önvédelem hatékony eszköze, a legkülönbözőbb területeken javíthat életminőségeden!
Ne nekünk hidd el - hanem azoknak, akik már jártak nálunk:

"Azért választottam, mert a Wing Chun-t egy nagyon hatékony, gyors és robbanékony stílusnak tartom."
Lassan már 3 éve tanulok Kung-fut az iskolában. Azért választottam, mert a Wing Chun-t egy nagyon hatékony, gyors és robbanékony stílusnak tartom. Ténylegesen arra tanít, hogyan mérd fel a szituációkat, és ha kell, meg tudd védeni magadat. Mindig is tradicionális alapokkal rendelkező és jól használható stílust akartam tanulni, ami még a mai világban is tökéletesen alkalmazható önvédelemre. Az ehhez megfelelő mestert Kiss Zsolt személyében találtam meg.

Katona Zoltán

Azzal a céllal kezdtem kung fu edzésre járni, hogy olyan önvédelmet tanuljak, amely nem igényel akrobataképességeket vagy nagy izmokat, hanem sokkal inkább könnyed technikákra épít, így 50-60 évesen is működne.
Mivel korábban már volt néhány alkalmam Wing Chun-osokkal találkozni, volt valamilyen képem a stílus mozgásáról és pont olyannak tűnt, amit nyugdíjas koromban is lehetne alkalmazni - nagyobb izmok, spárga és ugrálás nélkül. Aztán ahogy részt vettem az edzéseken, nagy meglepetésemre kiderült, hogy bőven van mit finomítani a mozgásomon. A másik meglepetés pedig az volt, hogy az ízületeim állapota fokozatosan javult. Ezek után minden barátomnak szívesen meséltem az edzésekről és ajánlom mindenkinek. 

Sulyok Dániel

„Nekem a fő célom a testmozgás és a kikapcsolódás volt, de önvédelmi képességeim is gyorsan fejlődtek.”
Először nem akartam Kung-fuval foglalkozni, mert azt gondoltam, hogy az edzésekre olyan emberek járnak, akikkel nem szeretnék kapcsolatba kerülni. Aztán egy barátom meggyőzött, hogy menjek le Zsolt edzéseire (az egyesület vezetője), mert ott nagyon jó a társaság és én is jól fogom érezni magam. Úgyhogy elmentem és kipróbáltam. Barátomnak igaza volt: mindenki nagyon kedves volt, egy kellemes baráti hangulat fogadott. Az edzés is nagyon tetszett, már az első alkalommal sokat tanultam. Aztán elkezdtem rendszeresen járni, hogy a szellemi munkám mellett legyen egy kis testmozgás is az életemben. Szinte észrevétlenül elkezdtem egyre több dolgot megtanulni. Zsolt mindenkivel külön-külön, nagy figyelemmel és türelemmel foglalkozik, függetlenül attól, hogy kezdő-e, haladó vagy már nagyon sok éve foglalkozik harcművészettel. Mindenkinek tud valami újat tanítani. Nekem a fő célom a testmozgás és a kikapcsolódás volt, de önvédelmi képességeim is gyorsan fejlődtek. Nem szeretném, ha bármikor is szükségem lenne rá, de azért örülök, hogy rövid idő alatt sok hasznos, és éles helyzetben is jól használható technikát tanultam meg. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki Zsolt edzéseit.

Dr. Eördögh Richárd ügyvéd

Rólunk

Megtanítunk mozogni. Mellékhatásként képes leszel megvédeni Magad, nő az önbizalmad, a tartásproblémáid is rendbe jönnek...
Egyesületünk oktatói Yip Man nagymester két korai mestertanítványának, Lok Yiu-nak és Lo Man Kam-nak a Wing Chun stílusát tanulták, s most ezen tudásukat igyekeznek továbbadni.

A Kyuhn Faat Egyesület küldetése, hogy:
• megtanítsunk rá, hogyan védheted meg Magad valós harcban…
• segítsünk felfedezni a benned lévő lehetőségeket, a nagyobb önbizalomhoz, egészségesebb élethez vezető utat…
• teremtsünk egy olyan támogató közeget, ahol jól érezheted Magad.

Iskolánk tradicionális képzést folytat. Vagyis olyan készségeket oktatunk, ami ahhoz kell, hogy valós harcban életben maradhasson valaki.
Emellett tanfolyamokon oktatunk az egészséges életmódhoz kapcsolódó gyakorlatokat, mint Qigong (légző és energiagyakorlatok), masszázstechnikák, nyújtó, lazító gyakorlatok. Illetve tartunk speciális önvédelmi tanfolyamokat, például női önvédelmet.
Oktatóink nem egyszer több évtizedes harcművészeti múlttal és oktatói tapasztalattal rendelkeznek.

Kipróbálnád gyakorlatban is? Látogass el edzésünkre: Iskolák


Szeretnél többet megtudni? Nézz szét a lenti linkek között!

Mesterek
Oktatók
Videók
Képek
Újság

A Wing Chun iskolái
Hogyan válassz harcművészetet?
JELENTKEZÉS TANFOLYAMOKRA