Az oldalon cookie-kat és a Google Analytics szolgáltatását használjuk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk a honlapunkon.

Ha kikapcsolja a cookie-kat, annak hatása lehet az oldal működésére. A beállításokat bármikor megváltoztathatja, kérjük ezzel kapcsolatban nézze meg a böngésző információkat, vagy a segítség oldalt.

Üdvözöllek kedves olvasóm!

Wing Chun 1A Wing Chun Kyun I. Alapok, Saam Baai Fat (Siu Nim Tau) című könyvem regisztrációs oldalán jársz. Először is köszönöm, hogy megvásároltad a könyvet!
(Ha még nem vetted meg, a papír változatot a T-M Worldtrade Kiadó oldalán lehet megvásárolni ITT, az eBook változatot pedig a Book and Walk rendszerében ITT.)
Kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, és küld el számunkra. Ezután hozzáférhetővé teszem számodra a videókat. Ha bármilyen gondod adódott, vagy kérdésed lenne, üzenhetsz közvetlenül nekem ITT is, vagy küldhetsz e-mailt a level@kyuhnfaat.hu címre.

Köszönettel!

Kiss Zsolt
Kung-fu és Qigong oktató, 
harcművészeti szakíró

Adatvédelmi irányelvek

Az általad megadott személyes adatokat (név, e-mail cím, telefonszám stb.) az Adatvédelmi törvény értelmében kizárólag szerződéskötési, számlázási, tanácsadási célokra, valamint ha kéred, saját rendezvényeinkkel, tanfolyamainkkal kapcsolatos tájékoztatásra használjuk fel. 
Az adatokat harmadik félnek nem továbbítjuk!
Felhívjuk figyelmedet az Adatvédelmi Törvényben lefektetett jogaidra, különös tekintettel: 

Tájékozódási jog
Az Adatvédelmi Törvény értelmében jogodban áll az általunk rögzített adataidról felvilágosítást kérni.

Ellenvetési jog
Az Adatvédelmi Törvény értelmében jogod van a nem megengedett adatok törlésére/korlátozására, a helytelen adatok helyesbítésére. Ezen kérés azonban nem érinti a számlázási és könyvelési adatokat.

Helyesbítés, törlés, korlátozás
Az Adatvédelmi Törvény értelmében jogodban áll adataid reklám, piac- vagy közvélemény kutatás céljából történő használatát korlátozni.

Teljes Adatvédelmi Szabályzatunkat itt olvashatod el.

Kérlek írd be a kódot a szövegmezőbe!

Powered by BreezingForms

Please publish modules in offcanvas position.