Az oldalon cookie-kat és a Google Analytics szolgáltatását használjuk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk a honlapunkon.

Ha kikapcsolja a cookie-kat, annak hatása lehet az oldal működésére. A beállításokat bármikor megváltoztathatja, kérjük ezzel kapcsolatban nézze meg a böngésző információkat, vagy a segítség oldalt.

Aktuális

2020.05.03.
Tisztelt Érdeklődő!

Elindult online edzés oldalunk!
Ezt a menüt később sem töröljük, bárki számára megtekinthető marad, a későbbiekben bővítjük!

Az oldal a mostani kényszerhelyzet miatt jött létre, így arról sincs tapasztalatunk, hogyan működhet a mozgástanítás online térben. Elnézést az esetleges bénázásokért!
A videók házilag készültek egy mobiltelefonnal, ezért nem a legjobb a felvételek minősége. A későbbiekben lecseréljük jobb minőségűre.
Mivel elsősorban olyan érdeklődőknek szántuk az oldalt, akik korábban nem vettek részt edzéseken, és nincs tapasztalatuk a harcművészeti mozgások terén, ezért a mozgásanyagok és az erősítés egyszerűbb, kisebb terhelésű gyakorlatokat tartalmaz.
Ha gyakoroltál korábban valamilyen más stílust, akkor tudnod kell, hogy itt most nem olyan színvonalú és dinamikájú mozgásokkal találkozol, mint a normál edzéseinken, de az eltérő igények és a visszajelzés hiánya miatt nem akartunk bonyolultabb megoldásokat.

A videókat nem egyben raktuk fel, hogy tetszőlegesen variálhasd igényeid és terhelhetőséged alapján, és keresgélni se kelljen az egyes gyakorlattípusokat. Több edzésvariáció lesz, általában egy bemelegítő sorozattal, ezután a stílus mozgásanyagai következnek, majd erősítés és levezetés. Ezek nagyjából egy órát vesznek igénybe, amit az egyes gyakorlatok elhagyásával csökkenteni, valamely gyakorlatrész ismétlésével növelni tudsz.

Még nincs feltöltve az összes felvett anyag, a napokban továbbiak követik majd!

A korábban nyilvánossá tett videók (a stílusról írt könyvsorozatunk első részének videói) továbbra is elérhetőek, ha még nem láttad, ezen a linken tudsz feliratkozni.

Jó edzést!


Kiss Zsolt

Wing Chun Kyun Faat
vezető oktató